محصولات اینترنتی

فروشگاه اینترنتی ,خرید پستی,خرید آنلاین,

محصولات اینترنتی

فروشگاه اینترنتی ,خرید پستی,خرید آنلاین,

پاورپوینت تکنولوژی های تولید فرآورده گوشتی (کالباسهای حرارت دیده)

پاورپوینت تکنولوژی های تولید فرآورده گوشتی (کالباسهای حرارت دیده)

عنوان: پاورپوینت تکنولوژی های تولید فرآورده گوشتی (کالباسهای حرارت دیده) فرمت فایل: ppt تعداد اسلاید: 30 •فرآورده های گوشتی به فرآورده هایی اطلاق می شود که حداقل نیمی از آن را گوشت تشکیل داده باشد. از نظر تکنولوژی فرآورده های گوشتی را به چهار دسته تقسیم می کنند : •1ـ کالباس های حرارت دیده •2ـ کالباس های خام •3ـ کالباس های پخته •4ـ گوشت های عمل آمده •تقریباً کلیه کالباس و سوسیس های تهیه شده در کارخانه های فرآورده های گوشتی کشور ما...

آموزش زبان
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.